Kayıtlı Öğrenciler

Felsefe Bölümü'ne kayıtlı olan öğrencilerin, "Genel Akademik Not Ortalamaları"nı dikkate almak suretiyle, bağlı bulundukları "Yarıyıl" derslerini, o yarıyılın kredi yükü uyarınca ve "Ders Yükü ve Derslere Yazılma Kuralları"na uyarak "Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Otomasyonu"nu üzerinden yapmaları gerekmektedir. İlgili işlemlerde "Öğrenci Danışmanları"nın, öğrenci adına ders alma ve değiştirme, ders düzenleme, öğrencinin olası hatalı seçimlerinden kaynaklanan sorunları giderme ve benzeri konularda herhangi bir "yetki"si yoktur. Bu bakımdan sorumluluk tamamen öğrencilere ait olmak durumda olduğundan, "Kayıtlı Öğrenciler" başlıklı bu bölümün ait olduğu üst ana bölüm olan "Ders Seçim İşlemleri"nde yer alan tüm bilgiler dikkatle okunmalı ve incelenmelidir.

EkBoyut
Ders Yükü ve Derslere Yazılma Kuralları (İndir)174.07 KB