Yeni Öğrenciler

Felsefe Bölümü'ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, Felsefe Lisans Programı "I. Sınıf / I. Yarıyıl Güz Programı"nda bulunan tüm dersleri (bir sonraki yarıyıl da, "I. Sınıf / I. Yarıyıl Bahar Programı"nda bulunan tüm dersleri) "zorunlu" olarak almaları gerekmektedir. Bu işlem, "Uludağ Üniversitesi Öğrenci İşleri Otomasyonu"nu kullanmak suretiyle "öğrenci" tarafından yapılacaktır. İlgili işlemlerde "Öğrenci Danışmanları"nın, öğrenci adına ders alma ve değiştirme, ders düzenleme, öğrencinin olası hatalı seçimlerinden kaynaklanan sorunları giderme ve benzeri konularda herhangi bir "yetki"si yoktur. Bu bakımdan sorumluluk tamamen öğrencilere ait olmak durumda olduğundan, "Yeni Öğrenciler" başlıklı bu bölümün ait olduğu üst ana bölüm olan "Ders Seçim İşlemleri"nde yer alan tüm bilgiler dikkatle okunmalı ve incelenmelidir.