Çift Anadal & Yan Alan

Felsefe Bölümü, her öğretim yılının 3. ve 4. yarıyılları için, "Çift Anadal" programına, I. Öğretim için 3 öğrenci, II. Öğretim için de aynı şekilde 3 öğrenci kabul etmektedir. Bu programa kabul edilebilecek diğer program öğrencileri, "Psikoloji," "Sosyoloji," "Tarih" ve "Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik" Lisans programlarında öğrenim görmek zorundadır. "Çift Anadal Ders Programı" için aşağıdaki ilk "Ek"i tıklayınız.

Felsefe Bölümü, her öğretim yılının 3. ve 4. yarıyılları için, "Yan Dal" programına, I. Öğretim için 5 öğrenci, II. Öğretim için de aynı şekilde 5 öğrenci kabul etmektedir. Bu programa, herhangi bir lisans programında öğrenim gören bir öğrenci başvurabilmektedir. "Yan Dal Ders Programı" için aşağıdaki ikinci "Ek"i tıklayınız.

İlgili yönetmelik ve yönergeler için, "Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı" sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca sorularınız için, Yan Dal - Çift Anadal Komisyonu üyeleri ile irtibata geçebilirsiniz.
Yan Dal - Çift Anadal Komisyon Başkanı - Doç. Dr. Metin BECERMEN
Yan Dal - Çift Anadal Komisyon Üyeleri: Arş. Gör. Mehmet Fatih ELMAS, Arş. Gör. Erdem TANER
EkBoyut
Çift Anadal Ders Programı134.34 KB