Beden Eğitimi Bölümü 2019-2020 Bahar Dönemi Sınav Takvimi

YAD102 Mazeret ve Bütünleme Sınav Tarihleri

YAD102
Mazeret sınavları (İng -II, Alm -II, Frns - II) 30 Haziran 2020 tarihinde saat 17.00' de
Bütünleme sınavları (İng -II, Alm-II, Frns- II) 03 Temmuz 2020 tarihinde saat 17.00' de

2019-2020 Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Sınav Programı

“SSY2008” Kodlu “Sosyoloji Tarihi 2” dersinin finali, belirtilen tarih ve saate klasik formatta değil, test formatında yapılacaktır. Bu bilgiye uygun olarak güncellenen program ektedir.

2019-2020 Bahar Dönemi Final Sınavları ile ilgili duyurular

Yılsonu sınavları ile ilgili duyurular ektedir.

Türk Dili II dersi için Udekto Kullanım Kılavuzu

Türk Dili II örgün ve ikinci öğretim dersleri karantina bitiş süresine kadar UDEKTO Sanal Odalardan Bahar dönemi
ders programlarında belirlenen ders saatlerinde yapılacaktır. UDEKTO ADOBE CONNECT Temel Kullanım Kılavuzu için eklentiyi indiriniz.

Duyuru: UKEY ÜZERİNDEN DERSLER VERİLECEK

6. haftadan itibaren dersler UKEY üzerinden verilecektir. Tüm öğrencilerimizin UKEY'e girerek aldıkları derslerin ders materyallerine bakmaları önemle rica olunur.

Duyuru

UKEY üzerinden verilen Türk Dili dersleri, UKEY’deki sanal odaların yetersizliği nedeniyle güz yarıyılında birçok dersin saatinde yapılmasına olanak vermemiştir. Bu sorunların bahar yarıyılında yaşanmaması, derslerin gününde ve saatinde yapılabilmesi için Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından satın alınan sanal sınıflarda dersler yapılacaktır.

Sanal sınıflara katılımcılar https://uludag.adobeconnect.com adresinden giriş yapabilecektir.

Katılımcılar sisteme Bursa Uludağ Üniversitesinin kayıt sırasında verdikleri e-posta adresleriyle giriş yapacaklardır.

https://uludag.adobeconnect.com adresine ilk girişte şifreleri “123456” olacaktır.

Sonraki girişte kendi belirledikleri şifre ile sisteme gireceklerdir.

Dersi veren öğretim elemanı tarafından yapılacak derslerin toplantı gün ve saati katılımcıların e-postalarına gönderilecektir. Gönderilen linki tıklayan öğrenciler sanal derslere katılabileceklerdir.

Ders materyalleri güz yarıyılında olduğu gibi UKEY üzerinden paylaşılacak, sınavlar yüz yüze yapılacaktır.